website statistics

Veiligheidsfilm laten makenVeiligheidsfilm laten maken om de veiligheid binnen uw bedrijf te vergroten.

  • Veiligheidsfilm laten maken

 

Veiligheidsfilm laten maken? 

 

Lezen uw medewerkers de belangrijke veiligheidsinstructies? Of wilt u de bezoekers aan uw bedrijf op een aansprekende manier op de hoogte brengen van de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen? Het laten maken van een veiligheidsfilm is de oplossing. Een veiligheidsfilm krijgt meer aandacht dan geschreven instructies.

 

Veiligheidsfilms worden onder andere gebruikt om:

– Veiligheidsregels te communiceren aan medewerkers, bezoekers en leveranciers;

– Bij betreding van risicovolle locaties m.b.t. gevaarlijke stoffen;

– Het in beeld brengen van te nemen acties en maatregelen bij calamiteiten (BHV);
– Op een interactieve wijze controleren van het kennisniveau.

 

Alle voorkomende risico’s kunnen worden gevisualiseerd in een realistische setting of door middel van animatie. En om de aandacht van de kijker te behouden, doen we dat graag met een kwinkslag!

Waarom een Veiligheidsfilm laten maken?

 

Veiligheidsfilm

Uw bedrijf is verantwoordelijk voor de veiligheid van werknemers en bezoekers. Lezen deze de vaak saaie veiligheidsinstructies niet, loopt u beiden een risico. Met een veiligheidsfilm houdt u de aandacht en worden de instructies levendig gemaakt. De kijker wordt op een prettige en heldere wijze door de veiligheidsinstructies heen geleid. Door de kijker na afloop een vragenlijst in te laten vullen, wordt gestuurd op het actief volgen van de instructiefilm. Op deze manier heeft u zekerheid dat de instructies effectief bij uw bezoeker of werknemer binnen komen. Laten we het zo zeggen: er heeft nog geen klant bij ons aangeklopt om te melden dat er toch nog iets misging nadat de veiligheidsfilm was vertoond.

 

Onze Werkwijze

 

Wanneer u door ons een veiligheidsfilm laat maken zorgen we voor een duidelijk plan van aanpak. Dankzij de door ons opgebouwde kennis en ervaring kunnen wij snel aan de slag om een krachtige en heldere film voor u te maken. Wij laten u vooraf weten welke stappen er gevolgd worden en gaandeweg blijft u op de hoogte van de vorderingen. Zo helder als de instructies in de film worden, zo helder zijn wij ook naar u toe.

 

Wilt u een veiligheidsfilm laten maken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met het team van ZoomWorks. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste mix van ingrediënten voor het optimale recept. We zijn nieuwsgierig naar uw verhaal!

 

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Klik op de button, vul het formulier in en wij nemen contact met u op!Offerte

Blijf met ons in contact op de manier die bij u past!

X

Contact

Bel ZoomWorks

Mail ZoomWorks