website statistics

Instructiefilm laten makenComplexe aspecten helder, informatief en boeiend communiceren door een instructiefilm.

  • Instructiefilm laten maken

 

Instructiefilm laten maken? 

 

Geschreven handleidingen en gebruiksaanwijzingen worden vaak als saai, taai en vervelend ervaren. Zeg nou zelf, u leest toch ook niet zo graag dikke handleidingen of gebruikersaanwijzingen. Met als gevolg dat het product of dienst niet goed wordt toegepast. Wilt u graag uw instructie op een eenvoudige, plezierige en uniforme wijze communiceren?

 

Een instructiefilm is zeer geschikt om een product of dienst uit te leggen, het trainen van (nieuw) personeel, het uiteenzetten van veiligheidsinstructies of e-learning. Al deze doelstellingen vergen een andere aanpak en vorm van video.

 

Wil je nog meer informatie over een instructiefilm laten maken? Klik!

 

ZoomWorks ontwikkelt graag uw instructiefilm! 

 

Het team van ZoomWorks is gespecialiseerd in het produceren van instructiefilms. In welke vorm dan ook! Het uitgangspunt dat wij hanteren is even simpel als effectief. Een goede instructiefilm kenmerkt zich door het op een heldere en duidelijke wijze visualiseren van de te nemen stappen, regels of unieke eigenschappen. Een instructiefilm laten maken door ZoomWorks verloopt altijd volgens een helder plan van aanpak. Op deze manier weet u als klant waar u aan toe bent, wat de kosten zijn en wordt de verwachte kwaliteit en deadline behaald.

Instructiefilm

 

Wij helpen u graag bij de tot stand laten komen van uw instructiefilm. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste mix van ingrediënten (te vertalen instructies, beschikbare tijd, toe te passen stijl en beschikbare budget), voor het meest optimale resultaat als uitgangspunt. Graag tot ziens!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Klik op de button, vul het formulier in en wij nemen contact met u op!Offerte

Blijf met ons in contact op de manier die bij u past!

X

Contact

Bel ZoomWorks

Mail ZoomWorks