website statistics

Infographic laten makenMet een infographic kunt u informatie, data en kennis uitstekend overdragen

  • Infographic laten maken

 

Infographic laten maken?

 

Een infographic is een informatieve illustratie die gemaakt wordt uit de combinatie van tekst en beeld. Ze is bedoeld voor het overbrengen van informatie, data en kennis. De term is afkomstig van de term “information graphics”.

 

Te veel informatie leidt vaak tot onoverzichtelijke situaties. Gevolg is dat de kern van de te communiceren boodschap niet goed overgedragen wordt. Zeer herkenbaar, toch? Vandaar dat u dagelijks veel geanimeerde infografieken te zien krijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het journaal of Eenvandaag.

 

Wilt u ook een complex onderwerp of veel informatie eenvoudig uitleggen?

 

Wil je nog meer informatie over een infographic laten maken? Klik!

 

 

ZoomWorks animeert graag uw Infographic! 

 

Infographic

Het team van ZoomWorks heeft ervaring in het omzetten van informatie naar een bewegende illustraties. Het uitgangspunt dat wij hanteren is even simpel als effectief. Een goed geanimeerde infographic kenmerkt zich door het op een heldere wijze visualiseren van uw informatie.

 

De totstandkoming van een infographic animatie, verloopt bij ons altijd volgens een standaard plan van aanpak. Op deze manier weet u als klant precies wat er van u verwacht wordt, waar we staan in het proces, wat de kosten zijn en wordt het verwachtingspatroon waargemaakt.

 

Wilt u een Infographic animatie laten maken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met het team van ZoomWorks. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste mix van ingrediënten (te vertellen informatie, juiste doelgroep, beschikbare tijd, toe te passen stijl en beschikbare budget), voor het optimale recept.

 

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Klik op de button, vul het formulier in en wij nemen contact met u op!Offerte

Blijf met ons in contact op de manier die bij u past!

X

Contact

Bel ZoomWorks

Mail ZoomWorks