website statistics

Explanimation laten makenExplanimation laten maken?

  • Explanimation laten maken

Explanimation laten maken? 

 

De term ” explanimation ” is relatief nieuw en kan het beste omschreven worden als een korte animatie waarin een idee, dienst of product wordt uitgelegd. In gemiddeld 60 seconden wordt door een combinatie van audiovisuele aspecten de kijker iets illustratief uitgelegd.

 

De kracht van een explanimation zit hem in de vereenvoudigde weergave van de realiteit of werkelijkheid.  Door veel informatie die in eerste instantie overbodig is weg te laten blijft de kijker geboeid en wordt het doel bereikt.

 

Dat explanimations nuttig zijn voor communicatie doeleinden blijkt wel uit het volgende item van DWDD: Phonebloks: Dave Hakkens. Hij bedacht het concept van een telefoon die bestaat uit losse, inwisselbare blokken. Aangepast aan persoonlijke voorkeur en tegen verspilling. Klinkt ingewikkeld maar bekijk de video! Een prachtig voorbeeld van hoe krachtig explanimations zijn.

 

Wil je nog meer informatie over een explanimation laten maken? Klik!

ZoomWorks ontwikkelt graag uw Explanimation! 

 

Explanimation | afbeelding

ZoomWorks is een videomarketingbureau en heeft veel ervaring met het maken van explanimations. De totstandkoming van een explanimation verloopt bij ZoomWorks altijd volgens een duidelijk plan van aanpak. Heldere communicatie en afspraken nakomen zodat alle verwachtingspatronen worden waargemaakt. Daar houden we van.

 

Wilt u een Explanimation laten maken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met het team van ZoomWorks. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste mix van ingrediënten voor het optimale recept. We zijn nieuwsgierig naar uw verhaal!

 

 

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Klik op de button, vul het formulier in en wij nemen contact met u op!Offerte

Blijf met ons in contact op de manier die bij u past!

X

Contact

Bel ZoomWorks

Mail ZoomWorks