website statistics

ElearningElearning door middel van (interactieve) video

  • Elearning

 

Elearning toepassen? 

 

Software, online applicaties en webshops zijn niet meer weg te denken uit ons alledaagse leven. Het gebruik daarvan kan complex zijn en vraagt regelmatig om praktische trainingen, uitleg of toelichting.

 

Met het gebruik van Elearning is het mogelijk om informatie sneller, efficiënter en op een consistente manier over te dragen, welke plaats- en tijdonafhankelijk is. Elearning kan gebruikt worden op bijvoorbeeld scholen, opleidingscentra en bedrijven.

 

Het is goedkoop doordat er veel kosten (reiskosten, verblijfkosten en huur cursus ruimte) achterwege gelaten kunnen worden. Nog een bijkomend voordeel van Elearning door middel van (interactieve) online video is dat er middels de statistieken bijgehouden kan worden hoe gevorderd de deelnemers zijn.

ZoomWorks ontwikkelt graag Elearning content! 

 

Elearning

Het team van ZoomWorks is gespecialiseerd in het maken van (interactieve) videocontent. Het uitgangspunt dat wij hanteren is even simpel als effectief. Een goede video kenmerkt zich door het op een eenvoudige  en snelle manier visualiseren van de toepassing. De totstandkoming van een Elearning video, verloopt bij ons altijd volgens een helder plan van aanpak. Alleen op deze wijze weet u als klant waar we staan in het proces, wat de kosten zijn en wordt de verwachte kwaliteit en deadline gegarandeerd.

 

Wilt u Elearning (video) inzetten om op een snelle en efficiënte wijze te trainen? Neem geheel vrijblijvend contact op en maak kennis met het team van ZoomWorks. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste mix van ingrediënten (over te brengen informatie, juiste doelgroep, beschikbare tijd, toe te passen stijl en beschikbare budget), voor het optimale recept. We zien u graag! 

 

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Klik op de button, vul het formulier in en wij nemen contact met u op!Offerte

Blijf met ons in contact op de manier die bij u past!

X

Contact

Bel ZoomWorks

Mail ZoomWorks